top of page
Etsi

Juhlapaikkoja Turun seudulla - yli 50 juhlatilaa

Turun seutu on täynnä upeita juhlapaikkoja, jotka tarjoavat mahtavan ympäristön erilaisille tapahtumille. Olipa kyseessä sitten häät, syntymäpäiväjuhlat tai yritystapahtuma, täältä löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Valokuvaajan silmin katsottuna nämä paikat tarjoavat myös upeita mahdollisuuksia ikuistaa erityisiä hetkiä.

Vanhalinna on yksi Turun seudun kauneimmista juhlapaikoista, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja historiallisen ilmapiirin erityisiä hetkiä varten. Tämä viehättävä kartanokokonaisuus sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Turun keskustasta, ja se on ihanteellinen paikka häiden, syntymäpäiväjuhlien tai muiden merkittävien tapahtumien järjestämiseen.

Vanhalinnan ympäröivä maisema on henkeäsalpaava. Kartanon ympärillä levittäytyvät vehreät pellot ja metsät, ja läheinen joki lisää paikan idyllisyyttä. Tämä luonnonkaunis ympäristö tarjoaa upeita mahdollisuuksia valokuvaukseen, ja valokuvaajan on helppo ikuistaa erityisiä hetkiä tässä lumoavassa maisemassa.

Turun seudulla on myös useita kartanoita, jotka toimivat juhlatiloina. Kartanon kauniit puutarhat ja vanhat rakennukset luovat romanttisen ja elegantin ilmapiirin. Kuvaukselliset puitteet yhdistettynä kartanon historialliseen tunnelmaan tarjoavat loistavat mahdollisuudet luoda ikimuistoisia valokuvia.

Turun seutu on täynnä upeita juhlapaikkoja, jotka herättävät valokuvaajan mielikuvituksen. Olipa kyseessä sitten historiallinen linna, kaunis puisto, erikoinen miljöö tai kartano, jokainen juhlapaikka tarjoaa oman ainutlaatuisen tunnelmansa ja mahdollisuuden tallentaa erityisiä hetkiä valokuvin. Turun seutu on todella valokuvaajan paratiisi, joka antaa inspiraatiota ja mahdollisuuden luoda unohtumattomia kuvia.


Olen kerännyt sinua varten Google mapsiin listauksen Turun seudun juhlapaikoista: https://goo.gl/maps/jwArcjGdxD17VEzq9 Lista ei ole kaiken kattava ja lisäilen sinne uusia juhlapaikkoja sitä mukaan, kun niitä tulee vastaan.


Alla muutamia kuvia erilaisista juhlapaikoista Turun seudulla.


Liedon Vanhalinna Kivinavetta ja Vintti

Kaarina, Ala-Lemun Talliravintola

Turku, Kuralan Kylämäki Tryskimakasiini


Comments


bottom of page