top of page
Etsi

Kierrätys tuolien maalausta

Sain jokin aika sitten ystävältä mustan pinnatuolin, josta maalipinta oli jo kulunut. Maalasin sen JDL Vintage Paint, Dusty Green kalkkimaalilla utuisen vihreäksi. Olen ihastunut kalkkimaaleihin, sillä maalattava pinta ei tarvitse pohjatöitä tai esikäsittelyä. Maali on erittäin peittävä ja kuivuu nopeasti. Se on myös hajuton ja tämänkin tuolin maalasin meillä sisällä.

Lisäksi minulle kävi ihan mieletön sattuma, kun bongasin paikallisesta kierrätyskeskuksesta täysin samanlaisen tuolin. Tuoli pääsee myös maalaukseen, koska aikaisempi omistaja oli aloittanut jo pohjatyöt ja hionut osittain tuolia.

Tuolien muoto on mielestäni yksinkertainen ja kaunis. Mietin, että laittaisin ainakin toisen tuolin yöpöydäksi.

Oletko sinä tehnyt viime aikoina löytöjä ystäviltä, sukulaisilta tai kierrätyskeskuksista, millaisia?

pinnatuoli

bottom of page